11 December, 2011

Valmistun jõuludeks vol.1

Nonii. Ettevalmistused jõuludeks käivad täie hooga :) Iga vaba moment kulub käsitööle või siis olen ninapidi ajakirjades-raamatutes ja kogun ideid, ka juba järgmiseks aastaks.. kuna sel aastal kõike teostada ei jõua.. Ideaalis tahaks järgmiseks jõuluks kõik kingid/meened ise teha, näis, kas see ka õnnestub :)

Mul on üks tore tädi...see tädi on vohh nii!!! Ja sellele toredale tädile meeldivad väga põlled. Ja kuna ta on terve aasta jooksul meid palju aidanud, siis tahaks talle nüüd aasta lõpus midagi ilusat ja hingega tehtut vastu kinkida..


Muude tööde ja tegemiste vahel olen jupikaupa nokitsedes saanud taas valmis portsu pajalappe: osad niisama kingiks, osad lihtsalt tagavaraks, et siis vajadusel oleks kapist võtta kui külla minek :) Eriti hästi need lilled ja mustrid just aastaajaga kokku ei sobi, aga potte-panne saab nendega ikka tõsta.


Mänguasju olen ka pusinud heegeldada. Katsetasin teha Hello Kittyt, seda tüdrukute lemmikut. Esimene läks tiba aia taha, teine on juba parem, niiet julgen ka pildi siia üles riputada :) Kui siiamaani olid kõik tegelased õpetuste järgi tehtud, siis see kassike on puhtalt omalooming. Kiisuke läheb suurema poisi klassiõele loosipakki. Loodetavasti kingisaaja jääb rahule.


Kõik mänguasjad olen heegeldanud 100 % puuvillasest lõngast, välja arvatud pildil oleva Kitty seelik. Heegelnõel on numbriga 2,25.. ja täidiseks tavaline padjatäide. Proovisin teha ka akrüüllõngaga, aga ei meeldinud.. kuidagi venis välja heegeldus ning silmuseaugud olid liiga suured. Niiet jätkan ikka puuvillasega :)

Aga jõuluettevalmistusi jagub mul veel küll.. kaardid, kingikotid ja heegeldada tahaks ka veel üht-teist. Loodetavasti ei jää ma ajahätta :)

4 comments:

Maile said...

Sa oled ikka väga osav Kersti! Vinge Hello Kitty :)

Leelo said...

Väga tubli!

Gerth0len said...

Täitsa vägev ;) Hello Kitty on nüüd Tipsul jah ?

Kersti said...

Üks nendest jah :)