11 February, 2012

Varude täiendamine

Eile sai tehtud tiir pealinna käsitööpoodides. Ma võiks sinna vist jäädagi :) Esmalt käisin Abakhanis, kus sai väiksemale poisile varutud kevadriiete õmblemiseks materjali ning natuke ka muud pudi-padi. Seal poes käies tahaks alati koormaga tagasi tulla: milliseid materjale ja värve.. tavaliselt vesistan eriti kirjude fliiside ning trikotaaživirnade ees :) Aga lõpuks jääb ikka kaine mõistus võitjaks ning udu-umbes asju ostma ei hakka.

Teisena külastasin Karnaluksi hulgiladu. No seal läheb ikka aeg lennates: lõngad, paelad jne.. ühesõnaga kõik, mida käsitöös vaja võiks minna. Hulgi ostes ka hinnad soodsamad kui mujal, kuid hinnast ehk olulisem on meeletu valik ning see, et saad oma silmaga näha ja käega katsuda. Seal rändas korvi ikka üksjagu kaupa :) Suurem ports heledat lõnga sai ostetud enda kampsuni tarvis.. millal ma selle kudumiseni jõuan on muidugi iseasi.. ennem saab ilmselt kampsuni-hooaeg otsa :)) Kekutamiseks ladusin kõik kraami ka kodus hunnikusse ning tegin pilti...


Ei teagi nüüd täpselt, mida esimesena ette võtma peaks.. Ilmselt tuleb esmajoones leida naabrinaise käest laenatud Burdade hunnikust poisile kevadriiete lõiked ja siis nende kallal pusima hakata :) Ahjaa.. seebitegemiseks vajalikku kraami sai ka vennaga kahepeale tellitud...niiet lähiajal siis seebitegu ka plaanis. Ühesõnaga igav mul ei ole :)

No comments: