23 February, 2012

Lipitud-lapitud

Sel nädalal veetsin päeval aega õmblusmasina seltsis :)
Algas kõik väiksema poisi jätkuvast vastuseisust sukapükste aadressil. Nimelt on talle see osa riietusest suhteliselt vastumeelt. Mõtlesin, et teeks hoopiski sellised õhukesest trikotaažist püksid kombeka all kandmiseks. Lõiked leitud, tegin esimese prooviõmblemise. Õhtul peale proovimist neid jalast ära ei võetudki.. seega sobisid. Järgmine päev vuristasin teised samasugused veel lisaks. Ja kuna samas ajakirjas oli ka pluusilõige, siis otsustasin samade lõigete järgi õmmelda paar pidžaamat, kuna vanadest on ta juba välja kasvanud... Ainuke häda oli selles, et mul oli küll kolme sorti riiet, kuid mitte ühtegi nii palju, et terve komplekti kokku saaks :) Seega tuli leidlik olla.. Esimese sain enam-vähem ilusti tehtud, kuid teine on tõsine lip-lipi-peal leiutis :) Aga ega öösel teki all tududes vist välimus erilist tähtsust ei oma :)) Lõiked ajakirjast Muksu 4/2004


Veel katsetasin ära ühed pajakinda lõiked. Aga mulle endale need iseenesest ei meeldi.. kuidagi liiga suured ja kohmakad..

Ja tegelikult oli mul plaanis täna veel paar poekotti õmmelda.. aga keegi tark oli jätnud sangad välja lõikamata ning allesolevatest juppidest seda ei õnnestunud ka enam teha.. seega jäävad kotid ootama järgmist retke ema riidekappidesse :)

No comments: