07 August, 2012

Järjekordsed katsed ehete alal

Sai taas varutud fimo ja ehtetarvikuid ning natuke harjutatud :) No ei istu need tangid veel hästi kätte ning traadid ja rõngad ei tule just sellised nagu peaks... aga ikkagi siuke muhe nokitsemine vahelduseks.

Tegin esmalt omale kaks paari kõrvarõngaid, et ikka oleks valikuvõimalust. Seekord ei kasutanud kullavärvi konkse, sest eelmised läksid üsna kähku koledaks.. eks omajagu süüd on selles muidugi ka soolasel mereveel, kuhu ma nendega sulpsasin :) Niiet täna siis vasekarva tarvikud.


Siis sooviti minult kaelaehet. Ega soovija ise ka päris täpselt teadnud, milline see olema peaks.. seega ma tegin mitu erinevat katsetust vastavalt oma algelistele oskustele :) Ehk mõni neist ikka sobib... ja kui ei, pole ka hullu :)

Esimese ehtega oli tegemist rohkem. Üritasin juhinduda netis leitud õpetustest ja valmistada lillekestega helmeid (või ma ei teagi, kuidas neid õigem nimetada oleks).. Rullimist ja lõikamist oli omajagu.. no enam-vähem õnnestus.. järgmisel korral olen juba ehk targem..


Teised ehted on sellised lihtsamad :) Paeltena on kasutatud kahel ehtel nahariba, teistel puuvillast paela. Kinnitamiseks kasutasin spetsiaalseid paelaotsi. Loodetavasti see pael ikka püsib seal kinni :)


No comments: