10 December, 2012

Seelikuid nii ja naamoodi

Näitaks teile täna siis oma seelikuid. Tegelikult on need valmis juba mõnda aega. Lootsin, et saan neid esitleda päris oma seljas.. aga ei ole aega ja fotograafi jne. Niiet siis seekord jälle igavate piltide postitus :)

Esimeseks õmblesin omale peoseeliku. Pilt pole ilmselgelt just kõige paremini õnnestunud. Materjal on selline sametine ning kangas ise oli juba mitu aastat seisnud ja oodanud seelikuks saamist :) Kuna ma varem sellist lukuga seelikut polnud teinud, siis olid õmbluskursuse õpetaja nõuanded ja nipid igati abiks. Valmis ma ta sain ja plaan oli see ka pidusse selga panna... aga kuna sobiv pluus jäi leidmata, siis kahjuks ka seelik kandmata :)


Järgmiseks sain valmis päkapikuseeliku. Eelmisel aastal enne jõule leidsin kaltsukast ühe ilusa punase kleidi, mis mulle muidugi suur oli.. suures tuhinas mõtlesin, et teen selle ringi endale parajaks.. aga aeg ja mõistus said otsa ning sinnapaika see jäi. Sel aastal siis võtsin asja uuesti käsile, kuid tegin hoopiski seeliku.


Ja kolmandaks ei ole seelik, vaid väike kotike hoopis. Pisike poja käis täna minuga koos koolis ning preemiaks hea käitumise eest õmblesin talle nimelise koti. Nüüd siis on terve õhtu tegevust olnud. Laotakse asjad kotti, võetakse välja, pannakse uued jne...


Kott ise on mööbliriidest, nimi peale tikitud õpetaja uhke masinaga, mida täna taaskord proovida sain. No ütleme nii, et ma armusin sellesse juba eelmisel korral tegelikult :) Vinge aparaat.. tahaks ka :))

No comments: