12 April, 2012

Kingitus vanaemale

Jätkan on selleks aastaks võetud eesmärgi täitmist.. valmistada kõik kingitused oma kätega :) Tänaseks sünnipäevalapseks on minu vanaema.

Esmalt heegeldasin talle sõrmikud. Õpetus ajakirja Tiiu selle aasta märtsinumbris. Küll sai proovitud üht, teist ja kolmandat lõnga.. lõpuks leidsin sobiva. Kinnaste juurde heegeldasin lisaks bareti. Selle juhendi leiab ajakirjast Eesti Naine aprill 2011. Oli äärmiselt tore, et vanaema nõustus uute aksessuaaridega ka väikse pildiseeria läbi tegema :)


Sõrmikute lõngad: hall Regia 4-ply (75% vill, 25% polüamiid) lilla (nõukaaegne puuvillane). Heegelnõelad nr.2 ja 3. Barett: Steinbach Wolle Jumbo (20% vill, 80% akrüül) Kirju riba ääres on heegeldatud kokku sõrmikute tegemisest üle jäänud lõngadega :) Heegelnõel nr.4

Lill oli ka mul ise tehtud :) Selle unustasin enne kirjutamata-näitamata.. lisan siis nüüd nati hiljem sellegi pildi :) Õpetus isetegija õpitoas.


Lõng: Eliseé Laine (100% akrüül) Aga selle, millise heegelnõelaga tegin, olen ära unustanud :) Lehtedeks käsitöövilt, varreks puidust grilltikk, mis on guaššvärvidega roheliseks värvitud.

1 comment:

Jaanika said...

Super!
Ilus kingitus ja väga hea modell!
Kõik täitsa nii nagu peab! ;)